• Eigen ontwikkeling
  • Top kwaliteit
  • Gratis verzending

Bulk grijper - HenWo

€ 350,00

Bulk grijper - HenWo

€ 350,00

Productspecificatie

Een bulkgrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de modelbouw van de bulkgrijper.

Graan grijper - HenWo

€ 360,00

Graan grijper - HenWo

€ 360,00

Een Graangrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen  van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de model van de graan grijper

Erts grijper - HenWo

€ 295,00

Erts grijper - HenWo

€ 295,00

Een Ertsgrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen  van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de modelbouw van de erts grijper

Zand grijper - HenWo

€ 295,00

Zand grijper - HenWo

€ 295,00

Een Zandgrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen  van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de modelbouw van de zand grijper

Poliepgrijper - HenWo

€ 435,00

Poliepgrijper - HenWo

€ 435,00

Productomschrijving

Een Poliepgrijper (soms ook wel een Spinnenkop genoemd) wordt gebruikt voor materialen welke niet kunnen worden verhandeld met bijvoorbeeld een Overslaggrijper. Ofwel de te verhandelen materialen zijn te groot, of de penetratie / indringing in de te verhandelen materialen gaat beter met een Poliepgrijper.

Onze modelbouw poliepgrijper is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Modelkraan - HenWo

€ 1.889,00

Modelkraan - HenWo

€ 1.889,00

Modelkraan radiografisch bestuurbaar, wordt compleet geleverd gebruiks klaar. Materiaal staal/rvs voorzien van poedercoating. degelijke rvs liertrommel, voorzien van sleepcontact in draaikrans, rvs paal met rvs onderplaat en adapter. Kan geleverd worden eind april!!!

Katrol met lager

€ 4,80

Katrol met lager

€ 4,80

Productspecificatie

Materiaal: messing of aluminium

Afmeting grote: 26 x 4 mm

afmeting kleine: 18 x 3 mm

Asdiameter: m4 (4mm)

 

Productspecificatie

Tekeningnummer 2080.1347

Model: kraan Figee

Schaal: 1 op 50

(2 stuks )