• Eigen ontwikkeling
  • Top kwaliteit
  • Gratis verzending

Productspecificatie

Een bulkgrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de modelbouw van de bulkgrijper.

Een Graangrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen  van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de model van de graan grijper

Een Ertsgrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen  van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de modelbouw van de erts grijper

Een Zandgrijper wordt gebruikt voor het laden en lossen  van losse bulkmaterialen. Afhankelijk van de grootte en het type bulkmaterialen welke worden verhandelt met de grijper, kunnen de grijpers worden uitgevoerd met aan de bovenzijde geopende schalen, half gesloten schalen of volledig gesloten schalen. Ook het gewicht en de uitvoering van de Overslaggrijper is afhankelijk van de te verhandelen materialen.

HenWo modelbuilding ontwikkeld in eigen huis de modelbouw van de zand grijper

Productomschrijving

Een Poliepgrijper (soms ook wel een Spinnenkop genoemd) wordt gebruikt voor materialen welke niet kunnen worden verhandeld met bijvoorbeeld een Overslaggrijper. Ofwel de te verhandelen materialen zijn te groot, of de penetratie / indringing in de te verhandelen materialen gaat beter met een Poliepgrijper.

Onze modelbouw poliepgrijper is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Productspecificatie

Materiaal: messing of aluminium

Afmeting grote: 26 x 4 mm

afmeting kleine: 18 x 3 mm

Asdiameter: m4 (4mm)

 

Productspecificatie

Tekeningnummer 2080.1347

Model: kraan Figee

Schaal: 1 op 50

(2 stuks )